dinsdag 13 mei 2014

Site

Voor de lol heb ik er een site nebenbei, voor de fun, de gein. Leuk en leerzaam om te doen want al snel leer je dat het allemaal niet vanzelf gaat. Daar moet energie en tijd in, dan kun je zo succesvol worden als het andere Klinkertje lijkt te worden. Na gevonden te zijn door een professor, door het Vara programma Vroege Vogels, door Naturalis nu gevraagd door het jeugdprogramma Klokhuis om een paar seconden film. Een filmpje welke is opgenomen tijdens onze midweek in Zeeland en het stormde. Je ziet op het filmpje een groot schip met moeite de rede van Vlissingen op gaan. Hij gaat als het ware de Westerschelde in vanaf de Noordzee, maar met moeite en dat heeft ze mooi in beeld gebracht. Via de site is het programma erbij gekomen om te vragen om een paar seconden film, leuk, een eer en vooral de waardering voor al het werk wat ze erin steekt.
Vandaag moest ik ook erg veel tijd besteden aan mijn site want aan de achterkant was iets erg verouderd en dus een veiligheidsrisico. Dat kunnen we niet hebben en dus na lang zoeken een nieuwe functionaliteit toegevoegd maar die codes moest ik in de circa honderd berichten in- en uitvoeren.

Wat een monnikenwerk, reden temeer al het werk aan de site van het andere Klinkertje extra te waarderen. Voor wie het nog niet wist: www.klinkertjes.nu: bezoeken die site!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten