zondag 29 juni 2014

Regenen

Vandaag met het goed been uit bed gestapt. Doe ik bijna elke dag hoor, bijna altijd goeie zin maar vanochtend was het toch een beetje anders dan gewoon. Een lekker gevoel en meteen dacht ik; het wordt weer eens tijd dat het andere Klinkertje en ik gaan wandelen. Dat voorstel viel in goede aarde en dus togen we direct na de ochtendboterham richting onze geliefde wandelplek; het Deelerwoud. Heerlijk was het en precies goed wandelweer, niet te koud of te warm, lekker zonnetje dus fijn stappen. Regenjassen mee; welnee laat maar in de auto liggen; in de verste verte geen buien en Buienradar en aanverwanten hadden het ook niet over regen.
Heerlijk rustig over de heide van het Deelerwoud waarna we een soort van detour maken alvorens weer de kant van de A50 op te lopen. Nadat we bij de grote veldweide aankwamen en een beetje bergop moesten zagen we het ineens. Het werd aan alle kanten ongelofelijk donker en ja; nat geworden en met z'n tweeën onder het te kleine parapluutje het ergste over ons heen laten komen.
Toch was het heerlijk, en van alles gezien, hazelworm en herten en opvallend weinig mensen. Dat vinden we helemaal niet erg als we in een natuurgebied wandelen. Na de regen kwam uiteraard de zonneschijn en het was een heerlijke middag waarin we na genoten hebben van onze prestatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten