maandag 2 december 2013

De eerste dag

Het leek een hele onderneming maar uiteindelijk waren we om 10u weg. 
Op weg naar Zeeland, voor het andere Klinkertje en mezelf de meest onbekende van alle provincies. Ervoor gekozen de mooie route te rijden en dat bracht ons nog naar mooie plekken, en minder mooie. De mooie route kan je aangeven op je navigatieapparaat en hoewel anders altijd eigenwijs wat anders doen hebben we deze keer de plaatjes maar gevolgd. Heel weinig snelweg, en toch langs Rotterdam gekomen. Toen was het even niets en nadat we al een poosje dachten in Zeeland te zijn stond daar opeens het bord Zeeland. Fout gedacht dus, een deel van Zuid-Holland lijkt dus op Zeeland, niet erg.

We waren er dus en nadat we naar Nieuwerkerk waren gereden om reden van een familie-achtige foto reden we verder. Over de Zeelandbrug en verder. Hoe vlak is dit land en toch weer anders dan bijvoorbeeld Groningen of de polders. 
Ondanks het trage rijgedrag waren we er eerder dan verwacht en wat doe je dan. In ons geval is dat snel kijken waar we moeten zijn en dan boodschappen doen, dan hoeft dat straks niet meer. Het geeft ook een beetje indruk van waar we beland zijn en die eerste indruk is niet verkeerd. 
Boodschappen gedaan en toen was het tijd om aangekomen bij ‘t Uusje te zien wat een prachtig huisje dit is, in het bos. Doordat de klok doortikt en het om deze tijd van het jaar snel donker wordt hebben we snel de auto uitgepakt, de schoenen aan en naar het strand, heerlijk was dat na de lange zit. Voor het eten nog een glaasje mooie rode wijn en onze eerste dag was gebakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten