dinsdag 14 mei 2013

Een jaar

Het is vandaag precies een jaar geleden dat ik begonnen met deze Blog en daarmee feliciteer ik mezelf uiteraard van harte. Het is met Bloggen hetzelfde, zo stel ik me voor, als met muziek creĆ«ren/schrijven/bedenken. Gabriel zegt het tijdens een concert welke wij op dvd bezitten. Sometimes they land on you’re lap, but most of the times it doesn’t and it takes year’s to finish a song. Hij zegt ter intro van de song die ik al eens bij u onder de aandacht heb gebracht; Sky Blue. Prachtig nummer overigens en dan in de uitvoering met als backing vocals; blind boys of Alabama.
Met excuses voor de hoeveelheid Engels in deze tekst maar het is even niet anders.
Een jaar voorbij en ik heb ongeveer 300 Blogs geschreven. Ja dat er zestig te weinig als je het Bloggen opvat als een soort van dagboek. Zo ben ik er eerlijk gezegd ook wel een beetje in begonnen. Gaandeweg wordt het wat makkelijker en eigenlijk ook leuker om te doen. Met goeie en minder goeie Blogs. Die veel gelezen zijn en minder, die ontroerend waren ( ook voor mezlf als ik ze teruglees) en soms helemaal niet. Van sommigen van u weet ik dat met het label muziek er direct de passeerknop gehanteerd wordt. Dat gaat aan u voorbij. Er zijn een paar Blogs waar ik zelf trots op ben, er zijn er ook een aantal geweest die alleen dienden om in vorm te blijven.
Het belangrijkste vind ik het Bloggen als uitlaatklep. Dat u maar weet wat er gebeurd, in dit land, in deze gemeente, in deze straat, in dit huis en in deze kop. 
Op een volgend jaar.

1 opmerking:

  1. Geert;
    Gefeliciteerd met je jubileumjaar.
    Op naar het volgende Blogjaar
    Ik zie er in ieder geval naar uit:)

    Het andere Klinkertje

    BeantwoordenVerwijderen